Accesarea și folosirea site-ului www.faradurere.ro implică acceptarea de către utilizator a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

 

Cine suntem?

Site-ul www.faradurere.ro, denumit în continuare ”site”, este proprietatea PIC POC SHOP SRL cu sediul social în STR. ODOBEȘTI NR. 4, BL. Z3, SC. 3, AP. 43, SECTOR 3, BUCUREȘTI, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/19182/2023, având codul unic de înregistrare fiscală RO48936981.

 

Produsele oferite

Produsele comercializate pe site-ul www.faradurere.ro sunt noi. Prețurile de pe site sunt exprimate în lei (RON).

Promoțiile și ofertele speciale au uneori termeni speciali, care vor fi prezentați în pagini speciale de pe site.

Culorile pe care le vedeți pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor, deoarece culorile depind de specificațiile tehnice și reglările computerului și monitorului utilizatorului. www.faradurere.ro nu poate fi făcut răspunzător pentru inadvertența dintre culorile pe care le vedeți pe monitor și culorile reale ale produselor.

 

Plata produselor

În momentul în care utilizatorul plasează o comandă, are posibilitatea de a alege între plata online cu cardul și plata ramburs. Nu există nicio taxă suplimentară față de suma totală confirmată pe mail sau telefonic.

Plata ramburs se face în momentul livrării coletului la destinație, agentului firmei de curierat.

Plata online va fi procesată în numele PIC POC SHOP SRL. Vă garantăm posibilitatea de a primi întreaga sumă plătită înapoi în cazul în care comanda nu va fi finalizată.

 

Garanția produselor

PIC POC SHOP SRL oferă garanție pentru produsele comercializate prin intermediul site-ului www.faradurere.ro. Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992.

 

Livrarea produselor

Livrarea produselor se realizează în sistem de curierat rapid “Ușă în Ușă”.

Comenzile sunt predate curierului a doua zi după plasare și sunt confirmate în prealabil. Comenzile plasate vineri se expediază luni.

Termenul de livrare este de 2 zile lucrătoare din momentul predării comenzii către curier. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră (sărbători legale, accidente auto, condiții meteo nefavorabile, etc.).

Curierul face livrările de luni până vineri în intervalul orar: 09:00 – 17:00.

Taxa de Transport prin Curier “Ușă în Ușă” este de 18 Lei oriunde în țară. Această taxă de transport include taxa pe valoare adăugată (TVA de 19%).

Transportul este gratuit, oriunde în țară, pentru toate comenzile cu valoare mai mare de 120 Lei.

 

În ziua în care coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat, veți fi înștiințat prin e-mail. Acesta va fi trimis de către PIC POC SHOP SRL și va conține date privitoare la expediția coletului.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei, după achitarea sumei de plată către agentul firmei de curier în cazul în care ați optat pentru varianta ramburs.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi dacă se va face dovada culpei curierului și vom fi înștiințați în timp util.

 

Toate produsele sunt filmate în timpul împachetării sau primirii retururilor.

Toate produsele sunt ambalate corespunzător, conform cu legislația în vigoare.

 

Politica de retur

Potrivit Ordonanței de Urgență nr. 34 din 2014, cumpărătorul are dreptul de a returna produsele cumpărate online în termen de 14 zile, fără invocarea unui motiv anume.

Taxele de transport vor fi achitate în întregime de dumneavoastră.

Contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de 14 de zile. Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar.

Cheltuielile cu returnarea mărfii vor fi suportate de către cumpărător.

Returul se poate face prin aceeași modalitate prin care ați primit produsele.

Înainte de returnarea produsului, este obligatoriu să anunțați telefonic sau pe email intenția de a returna un produs/mai multe produse.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (noi, în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, neutilizate și nedeteriorate). În caz contrar vom opri, din suma ce trebuie returnată, contravaloarea accesoriilor, ambalajelor și etichetelor deteriorate sau lipsă. Produsele utilizate sau deteriorate nu vor fi rambursate.

Ce drepturi are un vizitator al site-ului?

Poate fi sigur că prețul la care se face o comandă va fi același cu prețul prezentat pe factura cu care este livrat produsul.

Poate fi sigur că datele personale vor rămâne confidențiale și nu vor fi trimise de Pic Poc Shop SRL către terțe persoane și instituții.

Poate solicita PIC POC SHOP SRL ștergerea oricăror date personale colectate despre el, punându-se în contact prin intermediul “Contactează-ne”.

Se poate dezabona oricând de la Newsletter, făcând click pe linkul prezent în subsolul oricărui email.

 

Politica de confidențialitate

PIC POC SHOP SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Garantăm securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul nostru informatic. Aceste informații vor fi folosite de către companie pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale și promoții numai cu acordul său prealabil. Acesta poate solicita ștergerea datelor din bază punându-se în contact prin intermediul “Contactează-ne”.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, PIC POC SHOP SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienți: livrarea produselor și emiterea documentelor fiscale.

PIC POC SHOP SRL se obligă să nu difuzeze unor terți datele personale ale clienților, în afara autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau autorităților în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii.

Din cauză că datele sunt transmise electronic, compania PIC POC SHOP SRL nu poate fi făcută responsabilă de pierderea lor sau copierea neautorizată prin interceptare. La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate măsurile și va pune la dispoziție toate cele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea la newsletter-ul PIC POC SHOP SRL este gratuită și voluntară. În momentul în care utilizatorul plasează o comandă, are posibilitatea să își exprime acordul cu privire la primirea de newsletter. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respectă legea Comerțului Electronic și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email.

PIC POC SHOP SRL deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru conținutul publicat pe www.faradurere